1.1 Dreptul de anulare a comenzii

Aveti dreptul de a anula comanda , îndeplinind conditiile de mai jos:

1 . Dacă nu este finalizata comanda on-line ( checkout) , puteți anula procesul apăsând butonul înapoi de pe browser-ul dumneavoastră .

2. În cazul în care ați finalizat comanda on-line ( checkout ) si ati primit mesajul generat automat pentru confirmarea comenzii dvs.,  puteti anula comanda urmand indicatiile aflate in subsolul mesajului  generat automat pentru confirmarea comenzii dvs.
Comanda va fi anulata numai daca ati transmis mesajul de anulare in termen de 2 ore de la primirea mesajul generat automat pentru confirmarea comenzii dvs.


1.2. Retururi / modificări

Conform legislatiei in vigoare, renuntarea la cumparare este aplicabila doar clientilor persoane fizice.

Aveți dreptul de a returna întreaga comanda în termen de 14 zile calendaristice de la data la care ați primit-o, fără a fi obligați să ne spuneti motivul pentru care doriți să returnați produsele. În acest caz, plătiti doar costurile de transport pentru returnarea produselor.

Dacă motivul returului consta in vicii ale produsului (produs neconform) sau erori de livrare (produsul comandat nu este conform specificatiilor tehnice  sau a fost livrat alt produs decat tipul comandat, etc.) costurile de transport pentru retur vor fi suportate de S.C. AUTOWORLD S.R.L.


În cazul în care produsul se returnează personal, trebuie va asigurati ca returul dvs va ajunge la unul dintre sediile companiei Autoworld mentionate mai jos (in cadrul pct. 1.2) in maxim 14 zile calendaristice de la data primirii produsului. Retururile ce depasesc acest termen vor fi refuzate. 

Pentru a vă exercita dreptul de retur, trebuie să completați și să trimiteți formularul de retur.(acesta se gaseste pe site si are denumirea “formular de retur”. Este responsabilitatea dumneavoastră să expediati produsul în aceeasi stare în care l-ați primit, in limita unui rulaj de 500 km. Nerespectarea acestor condiții duce la respingerea cererii de retur de catre S.C. AUTOWORLD S.R.L.

 Centre zonale de returnare:

–   Sediul Carcloud Cluj-Napoca, Strada Oradiei  Nr. 1-7, cod postal 400220, Cluj Napoca, Telefon 0264.502.670, E-mail: client@autoworld.ro)

–  Sediul Audi Cluj-Napoca, Calea Turzii Nr. 249, cod postal 400495, Cluj Napoca, Telefon 0264.502.600, E-mail: client@autoworld.ro)

–  Sediul Volkswagen Cluj-Napoca, Calea Floresti Nr. 145, cod postal 400524, Cluj Napoca, Telefon 0264.207.400, E-mail: client@autoworld.ro)

Dacă doriti schimbarea produsului , aveti urmatoarele optiuni:

1.2.1 să respectați politica și procedura de retur detaliată mai sus  și să efectuati o noua comandă.

1.2.2 sa returnati produsele direct în orice locatie Autoworld și să achizitionați alt produs din locatia respectiva.

1.3 Conditii de returnare

Cumparatorul are dreptul sa notifice în scris comerciantul ca renuntă la produsele achizitionate online, fară penalitați și fară invocarea unui motiv, în termen de 14 zile calendaristice de  la primirea produsului.

Pentru returnarea produselor achizitionate, trebuie sa parcurgeti urmatorii pasi:

1.3.1 Produsul trebuie să fie în aceeasi stare în care l-a primit, împreună cu factura fiscala.

1.3.2 Produsul trebuie să fie însoțit de Formularul de retur completat integral.

1.3.3 Returul produsului va avea loc în termen de maxim 14 zile calendaristice de la data primirii coletului.

1.3.4. Toate produsele returnate vor fi verificare din punct de vedere al calitatii si al respectarii condtiilor de returnare de mai sus.

1.3.5. SC Autoworld SRL isi rezerva dreptul de a refuza returul respectiv, daca in urma propriilor verificari , returul respectiv nu respecta conditiile de returnare mentionate in prezenta sectiune si in Politica de anulare si retur.

Restituirea valorii produselor returnate

In cazul oricarui retur efectuat cu respectarea tuturor conditiilor detaliate mai sus, contravaloarea produselor returnate va fi rambursata.

Daca returul se face prin transport, la unul din centrele zonale prevazute la pct. 1.2, restituirea valorii produselor returnate va fi efectuata de catre S.C. AUTOWORLD S.R.L., in termen de 14 zile calendaristice de la primirea returului, prin virament în contul bancar al cumparatorului, specificat in formularul de returnare care însoțește in mod obligatoriu produsul/ele returnat/e. Daca cumparatorul returneaza produsele direct intr-o locatie Autoworld, returul este verificat pe loc in si, daca indeplineste conditiile de returnare descrise la pct. 1.3, cumparatorul primeste in termen de 14 zile, prin virament în contul bancar.

Formular de anulare: