AUTOWORLD VOLVO SERVICE

Știm ce este cu adevărat important

Când vizitezi un service autorizat Volvo, ai certitudinea unei experiențe guvernate de calitate și de cea mai înaltă expertiză tehnică. Te poți relaxa, fiind sigur de faptul că modelul tău Volvo va funcționa, așa cum trebuie să o facă.

AUTOWORLD - unitate de service autorizată Volvo, îți oferă mai mult decât operațiuni de service. Nu numai că vei conduce relaxat știind că de mașina ta au grijă experți certificați Volvo, ce folosesc doar piese originale Volvo, dar vei avea parte de multe alte beneficii ce îți vor face vizita în service mai convenabilă și mai plăcută.
Am numit acest serviciu unic Volvo Genuine Service, și reprezintă modul nostru de a-ți mulțumi pentru loialitate și încrederea în noi.

VOLVO GENUINE SERVICE 2.0

Service-ul nostru. Conceput pentru tine.

Credem că revizia/întreținerea/reparare mașinii tale trebuie să fie simplă pentru tine. Din acest motiv, am renunțat la metodele clasice de lucru și am reinventat ideea tradițională de service. Am adoptat o abordare deosebită, care este atât personala cât și eficientă. O metodă care are în centrul atenției noastre starea ta de bine, precum și a mașinii tale Volvo.

Volvo Car Genuine Service
Volvo Car Genuine Service
3
4
Tehnician Service Dedicat

La AUTOWORLD avem grijă de tine și de mașina ta. Tehnicianul tău personal (PST) Volvo va răspunde tuturor întrebărilor pe care le ai și îți va acorda suport oricând vei avea nevoie.

Update Gratuit de Software

Îmbunătățim continuu suportul software al modelelor noastre. Volvo Genuine Service include actualizarea la ultima versiune de software a modelului tău, fără costuri adiționale, la fiecare revizie.

Spălarea Mașinii

E plăcut să conduci o mașină curată, proaspăt spălată. Îți putem spăla gratuit exteriorul mașinii la fiecare vizită în service AUTOWORLD Volvo, dacă ne soliciți acest lucru.

Asistență Rutieră Volvo

Serviciul de asistență rutieră Volvo ce oferă suport 24/7, se va prelungi gratuit cu un an de zile, după fiecare revizie într-un service autorizat.

Soluții de Mobilitate

În timp ce specialiștii noștri au grijă de mașina ta, îți putem pune la dispoziție soluții alternative de mobilitate pentru a-ți continua ziua (programare prealabilă).

Garanție pe Viață Pentru Piese

Cu garanția pe viață, reparațiile mașinii tale Volvo sunt acoperite pentru defectele pieselor de schimb achiziționate și montante la dealerul autorizat Volvo, pe toată perioada în care deții automobilul.

Volvo Cars App

Prin Volvo Genuine Service beneficiezi de prelungirea gratuită a abonamentului Volvo Cars App, pentru 1 an, la fiecare revizie efectuată în service-ul AUTOWORLD Volvo.

Indiferent de distanțele parcurse sau de trasee, cel mai important lucru pentru o bună funcționare a mașinii tale este revizia.
Efectuată cu regularitate, revizia îți garantează că modelul tău Volvo continuă să funcționeze în parametri optimi.
Pentru performanțe maxime, experții recomandă cel puțin o revizie pe an.

Programează o Vizită în Service

    AUTOWORLD SRL și Volvo Car Corporation vor stoca și prelucra datele dvs. cu caracter personal conform Notificării de informare. AUTOWORLD SRL este dealer selectat al Volvo Cars Romania.