AUTOWORLD VOLVO CLUJ

FAMILIE, INTEGRITATE, DEZVOLTARE CONTINUĂ, IMPLICARE

Valorile pe care le promovăm în fiecare interacțiune cu clienții și angajații noștri.
AUTOWORLD

Dealer și service Volvo autorizat

Volvo Cars reprezintă cel mai tânăr brand din portofoliul Autoworld, simbol al calității și siguranței în domeniul auto. Acest fapt se aliniază perfect cu dezideratul nostru de a furniza cele mai bune soluții de mobilitate pentru clienți și cea mai bună experiență în procesele de achiziție sau service. Astfel suntem dedicați în optimizarea și digitalizarea întregului traseu al interacțiunii cu brandul Volvo, calibrându-ne în jurul nevoilor voastre - ale clientului.

volvo showroom & service

Abordare diferită

Echipa noastră este aici pentru a vă oferi cel mai înalt nivel de consiliere în vederea achiziționării mașinii potrivite nevoilor dvs., a accesoriilor Volvo sau a serviciilor de reparații sau mentenanță soft.

Abordăm în mod diferit fiecare client al nostru, iar propuneriile și soluțiile vor fi întotdeauna personalizate, perfect adaptate nevoilor dvs.

price policy

Popular understanding, fashion for everyone!

Cardigan helvetica sriracha, portland celiac truffaut woke artisan succulents cred art party slow-carb pinterest. Migas humblebrag chicharrones everyday carry four loko.
Folozofia Volvo a fost întotdeauna să pună oamenii pe primul loc. La fel cum este să inoveze pentru un viitor mai sigur, mai curat și mai plăcut.
Să oferim souții care fac viața oamenilor mai ușoară, mai sigură, mai bună vine la fel de natural ca și respirația. Aceasta este Volvo.

Echipa noastră

Mereu pregătiți să îți ofere soluțiile potrivite nevoilor și dorințelor tale

Frida Doe
support
Elisa Doe
designer
Mary Doe
designer
Jin Doe
designer